Στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να αλλάζει ώρα προβολής, με πιθανότερη τη μετακίνησή της πιο νωρίς, απέναντι από την -μεσημεριανή πλέον- εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, απάντησε, μέσα από το προσωπικό της blog, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η 41χρονη παρουσιάστρια, όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις φήμες, αλλά τόνισε πως, ως επαγγελματίας, θα στηρίξει την απόφαση του καναλιού της, αν αυτό θεωρεί ότι η εκπομπή της πρέπει να αλλάξει ώρα: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω για κάτι που το Star αποφασίζει και γνωρίζει καλύτερα από μένα. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι αυτό που είπα και στο κανάλι μου. Είμαι επαγγελματίας και θα στηρίξω όποια απόφαση είναι η καλύτερη για το πρόγραμμα του καναλιού» έγραψε, μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου σχολίασε: «Μια εκπομπή που παίζει σε λάθος ώρα μπορεί να έχει μια κακή πορεία κι αν της αλλάξεις ώρα να σκίσει. Τρανό παράδειγμα οι Ράδιο Αρβύλα με τις κακές επιδόσεις το απόγευμα και την super πορεία το βράδυ».

Όσο για τις τρεις γυναίκες που τελικά θα πλαισιώνουν την Τατιάνα Στεφανίδου στο «Μίλα», οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά η Χρύσπα δεν θα είναι στο πάνελ (αν και αρχικά είχε συμφωνήσει, είχε αμηχανία στο επίσημο δοκιμαστικό), αλλά τη θέση δίπλα στην Μαρία Σταματέρη και τη Sunny Μπαλτζή, θα πάρει τελικά η Σοφία Βόσσου. Η Χρύσπα, από την άλλη, συζήτησε με το κανάλι το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη, ωστόσο δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook