Τίτλους τέλους στις πολιτικές φιλοδοξίες της Σάρας Πέιλιν, του «πίτμπουλ με το κραγιόν» και ηγερίας του Τσάι Πάρτι – η οποία το 2008 ονειρευόταν να γίνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και, αφού δεν το κατάφερε, άρχισε να φαντασιώνεται την προεδρία -, απειλεί να ρίξει ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί στην Αμερική την ερχόμενη εβδομάδα. Εχει τον τίτλο «The Rogue: The Search for Sarah Palin» («Η απείθαρχη: ψάχνοντας τη Σάρα Πέιλιν») και την υπογραφή του Τζο ΜακΓκίνις, συγγραφέα που μπήκε στη λίστα των ευπώλητων των «New York Times» σε ηλικία μόλις 26 ετών το 1969, με το πρώτο του βιβλίο «Πουλώντας τον πρόεδρο». Σε εκείνο, όπως αναφέρουν Τα Νέα, πραγματευόταν την προεκλογική καμπάνια του Ρίτσαρντ Νίξον το 1968. Σε αυτό παρουσιάζει μια Πέιλιν η οποία, παρότι επισήμως το διαφημίζει, στην πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχει με το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Επικαλούμενος το ρεπορτάζ που έκανε προσωπικά στην Αλάσκα (το 2010, νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα σε εκείνο των Πέιλιν και η Σάρα έχτισε έναν τοίχο 4,5 μ. ανάμεσά τους) και τις συνεντεύξεις του από 200 ανθρώπους που «γνώρισαν πολύ καλά την Πέιλιν σε διαφορετικά στάδια της ζωής και της καριέρας της», ο ΜακΓκίνις υποστηρίζει μεταξύ των άλλων πως τη δεκαετία του \’90 η Πέιλιν είχε εξάμηνη εξωσυζυγική σχέση με έναν πρώην συνέταιρο του συζύγου της, τον Μπραντ Χάνσον. Επίσης πως το 1987, εννέα μήνες πριν παντρευτεί τον Τοντ Πέιλιν αλλά ενόσω είχε σχέση μαζί του, είχε ένα one night stand («σχέση» της μιας βραδιάς…) με έναν δίμετρο (μαύρο) μπασκετμπολίστα του NBA, τον Γκλεν Ράις.

Επιπλέον, ότι στη διάρκεια εξόρμησης με οχήματα για το χιόνι σνίφαρε μαζί με φίλους κοκαΐνη, την οποία είχαν τοποθετήσει πάνω σε αναποδογυρισμένο βαρέλι πετρελαίου, αλλά και ότι έχει καπνίσει και μαριχουάνα παρέα με έναν καθηγητή της στο κολέγιο Ματ-Σου στην Αλάσκα. Για «αηδιαστικά ψέματα» έκανε λόγο ο σύζυγος, Τοντ Πέιλιν. Η ίδια η Σάρα προφανώς συμβουλεύεται τον Υψιστο προτού αντιδράσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook