\”Made in Star\”, είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας εκπομπής που ετοιμάζεται αυτή την εποχή στο Star, με οικοδέσποινα την Νικολέττα Ράλλη. Μάλιστα, ο παραπάνω τίτλος μας γνωστοποιήθηκε κι επισήμως, μέσα από σχετική ανακοίνωση του καναλιού :

\”…Κόντρα στην καθημερινή, σκληρή πραγματικότητα, στα προβλήματα και το αβέβαιο μέλλον, που είναι η ζωή «made in Greece», το Star προσπαθεί να ανοίξει μια πόρτα, έστω μία χαραμάδα αισιοδοξίας.
                    
Με γνώμονα τη χαρά, την ανεμελιά, την φρεσκάδα, χτίζουμε μια εκπομπή «Made in Star». Ο τίτλος αυτός μόλις πήρε το «πράσινο φως» μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο με πολλές υποψηφιότητες.
 
Το «Made in Star» σας κλείνει ραντεβού από τις 26/9 και κάθε μέρα από  Δευτέρα έως Παρασκευή . Οικοδέσποινα μια νέα κοπέλα 28 χρονών, η Νικολέττα Ράλλη, που μοναδικό στόχο έχει να κάνει το καλύτερο της για να γίνει η παρέα σας.
 
Το «Made in Star» είναι η μεσημεριανή ανάσα ξεκούρασης,  delete στη μιζέρια. Τη Νικολέττα Ράλλη θα πλαισιώνουν έμπειροι δημοσιογράφοι και πρόσωπα νέα, άφθαρτα γεμάτα όρεξη και διάθεση.
 
Τους συνεργάτες της εκπομπής θα σας τους γνωρίσουμε μόλις υπογράψουν συμβόλαια, όπως είναι και το σωστό…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook