Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μήνυμα της φετινής καμπάνιας για την ενημέρωση κατά του καρκίνου του Μαστού 10 γνωστές προσωπικότητες στην Ελλάδα συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους και φωτογραφίζονται σε ζευγάρια φορώντας τα βραχιόλια του 2011 : Μαρινέλλα – Λάκης Λαζόπουλος, Έλλη Στάη – Αλέξης Γεωργούλης, Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Κιμούλης, Κατερίνα Λέχου – Αιμίλιος Χειλάκης, Djibril Cissé – Δούκας Χατζηδούκας.

Από το 1992 η Estee Lauder πρωτοστατεί στην Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης. Από το πρώτο βραχιόλι το 2005 μέχρι σήμερα πέρασαν 7 χρόνια και σε αυτό το χρονικό διάστημα το σχέδιο αλλάζει και το μήνυμα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό. Το βραχιόλι του 2011 είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό κορδονέτο  με λεπτομέρειες  από μέταλλο και κούμπωμα από μαγνήτη με την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας. Μάλιστα, μετά το τέλος της φωτογράφησης ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαρινέλλα, η Έλλη Στάη, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Δούκισσα Νομικού δήλωσαν  για τη συμμετοχή τους .

Μαρινέλλα:
«Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται και συμμετέχουν η κάθε μια με τον τρόπο της σε εκστρατείες κατά του καρκίνου του μαστού. Φέτος κι εγώ με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση της Estee Lauder Hellas και του Δούκα Χατζηδούκα για αυτή την τόσο σημαντική τους προσπάθεια που είναι η πρόληψη. Πιστεύω ότι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι αφενός ότι η πρόληψη σώζει ζωές και αφετέρου ότι είναι υποχρέωσή μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς αλλά και για χάρη όλων όσων μας αγαπούν.»

Λάκης Λαζόπουλος:
«Αυτή η φωτογράφιση με την Μαρινέλλα λειτουργεί σαν υπενθύμιση γιατί στους καιρούς που ζούμε τρέχοντας, ξεχνάμε τους εαυτούς μας, ξεχνάμε την ίδια μας την υγεία, ξεχνάμε το σημαντικότερο, να είμαστε καλά και όρθιοι. Όλοι έχουμε ζήσει ιστορίες με δικούς μας ανθρώπους, έχουμε ακούσει πάρα πολλά και για τις γυναίκες είναι καλό να πηγαίνουν νωρίς στο γιατρό. Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προληφθεί. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε μερικές σημαντικές πράξεις για τον ίδιο μας τον εαυτό.»


\"\"

Έλλη Στάη:
«Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί. Δεν αφορά τους άλλους, αφορά όλους μας. Γι’ αυτό πρέπει να τον πολεμήσουμε όλοι μαζί. Αυτό που έχει την πρώτη σημασία είναι να τον προλάβουμε, γι’ αυτό μην ξεχνάτε ποτέ τον τακτικό έλεγχο, μπορεί, είναι σίγουρο ότι θα μας σώσει από επώδυνες περιπέτειες.»

Αλέξης Γεωργούλης:
«Πολλοί από εμάς όταν ήμασταν μικροί κάναμε διάφορα πράγματα για να θυμόμαστε… όπως δέναμε πιο σφιχτά τα κορδόνια μας, βάζαμε αστεράκια στα χέρια μας. Τώρα ας βάλουμε ένα τέτοιο βραχιολάκι για να θυμόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.»


\"\"

Δούκισσα Νομικού:
«Και εγώ με τη σειρά μου χαίρομαι που συμμετέχω στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε εμείς οι γυναίκες ότι η πρόληψη πραγματικά σώζει ζωές. Θα ήταν μεγάλη ευτυχία να μπορούσαμε κάποια στιγμή να φτιάξουμε ένα κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και χαίρομαι πάρα πολύ που μαζί με το Δούκα, την Estee Lauder Hellas και το Άλμα Ζωής μαζί, μας δίνεται αυτή η ευκαιρία να συνεισφέρουμε και εμείς με αυτόν τον τρόπο.»

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook