Πριν καλά –καλά κοπάσει ο θόρυβος από τις συλλήψεις πέντε ανήλικων παιδιών για τις καταστροφές σε σχολικό κτίριο στην Ρόδο, μια νέα υπόθεση βανδαλισμού σε σχολείο ήρθε στο φως και μάλιστα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αυτή τη φορά στην Πρέβεζα.

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Μεσοποτάμου έμειναν εμβρόντητοι όταν αντίκρισαν τις αίθουσες του σχολείου λεηλατημένες από αγνώστους οι οποίοι είχαν εισβάλει στο εσωτερικό μετά τον αγιασμό. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες, που άγνωστοι παραβιάζουν το σχολικό συγκρότημα του Μεσοποτάμου.

Την πρώτη φορά, είχε παραβιαστεί μόνο ο χώρος του παλιού γυμνασίου και οι εισβολείς είχαν προκαλέσει μικρής έκτασης καταστροφές, όπως έκαναν και αυτή τη φορά.

Ο διευθυντής του σχολείου, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα Καναλλακίου, το οποίο διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

*** Στόχος διάρρηξης έγινα πέντε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ στην Χίο! Οι άγνωστοι δράστες οι οποίοι τα έβαλαν στο στόχαστρό τους, άρπαξαν από μέσα χρήματα, εισιτήρια, τα ραδιοκασετόφωνα και τις άδειες οδήγησης, ενώ προκάλεσαν και σημαντικές ζημιές στις πόρτες, τις οποίες διέρρηξαν με λοστό σπάζοντας τις ασφάλειες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook