Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τα κολ γκερλ του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι απηύθυναν κατηγορίες σε οκτώ άτομα επειδή προμήθευαν ιερόδουλες στον Καβαλιέρε. Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο Μπάρι. Τα άτομα υπό κατηγορία έφερναν σε επαφή τα κορίτσια με τον Μπερλουσκόνι, καθώς και με άλλους συνεργάτες του.

Ο ίδιος ο ιταλός πρωθυπουργός δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα σχετικό με την υπόθεση και οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι δεν είχε γνώση των δραστηριοτήτων των οκτώ. Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι οι κατηγορούμενοι γνώριζαν τα κορίτσια στον Μπερλουσκόνι με την ελπίδα ότι θα αποκομίσουν επιχειρηματικά και άλλα οικονομικά οφέλη.

Οι Αρχές του Μπάρι ερευνούν εδώ και τρία χρόνια ένα δίκτυο πορνείας,  τα νήματα του οποίου κινεί ο τοπικός επιχειρηματίας Τζιανπάολο Ταραντίνι.

Ο Ταραντίνι βρίσκεται στη φυλακή για μια χωριστή υπόθεση εκβιασμού, στην οποία κατηγορείται ότι ζητούσε 800.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι με αντάλλαγμα την ψευδομαρτυρία του στις ανακριτικές αρχές του Μπάρι.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι ο Ταραντίνι έφερνε ιερόδουλες και νεαρές στάρλετ  στα περιβόητα πάρτι του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία και τη Ρώμη το 2008 και το 2009.

Μαζί με τον Ταραντίνι αντιμετωπίζει κατηγορίες και η γερμανίδα ηθοποιός Σαμπίνα Μπέγκαν, πιο γνωστή ως «Βασίλισσα».

Ο Μπερλουσκόνι αρνείται ότι γίνονταν όργια στα πάρτι και τα χαρακτηρίζει απλώς «πάρτι με φαγητό».

Στην Ιταλία είναι νόμιμη η χρήση υπηρεσιών ιερόδουλης, υπό τον όρο ότι είναι ενήλικη. Στην άλλη μεγάλη υπόθεση, η εκδίκαση της οποίας εκκρεμεί στο Μιλάνο, ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι έκανε πληρωμένο σεξ με τη 17χρονη (τότε) Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούμπ, πιο γνωστή ως «Ρούμπι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook