Ένα πρόβλημα υγείας είναι αυτό που κρατά τον Πασχάλη Τερζή μακριά από τις live εμφανίσεις! «Κουράστηκα τριάντα οχτώ χρόνια. Δεν μου λείπει το τραγούδι. Τραγουδάω και μόνος μου και σε συναυλίες άλλων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του προ μηνών, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο Πασχάλης Τερζής αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα στο ισχίο του, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε θεραπεία με ισχυρά καταπραϋντικά, αλλά και να κάνει φυσικοθεραπείες.

 Ο γιατρός του του έχει συστήσει να αποφεύγει κάθε έντονη σωματική δραστηριότητα και την ορθοστασία, γεγονός που κρατά τον δημοφιλή τραγουδιστή μακριά από το κοινό του. H παρατεταμένη ορθοστασία του προκαλεί φρικτούς πόνους και ταυτόχρονα τον πηγαίνει πίσω, όσον αφορά στη θεραπεία.

 Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πρόβλημα υγείας του Πασχάλη Τερζή είναι γνωστό στο στενό του περιβάλλον, ενώ εξαιτίας του ο τραγουδιστής ακύρωσε την εμφάνισή του στα εγκαίνια της δεύτερης αίθουσας σε γνωστό πολυχώρο του επιχειρηματία Ηλία Μαρασούλη στην Ιερά Οδό.

Η θεραπεία έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα και ο τραγουδιστής ευελπιστεί πως την επόμενη χειμερινή σεζόν θα επιστρέψει στις πίστες και στον κόσμο, στον οποίο τόσο έχει λείψει.

 Μέχρι τότε, πάντως, σκοπεύει να αποζημιώσει το κοινό του δισκογραφικά, καθώς αυτές τις μέρες ηχογραφεί το νέο του cd, με την υπογραφή του Αντώνη Βαρδή.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook