Δυο ολοκαίνουρια προγράμματα κι ένα γνώριμο έρχονται στη συχνότητα του Alpha τοn Μάρτιο ενισχύοντας τη ζώνη prime time.

Πρώτα απ’ όλα, μετά την προβολή των επεισοδίων –έξι ή οκτώ- με τις οντισιόν του «Greek Idol II», που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο live του τάλεντ σόου με οικοδέσποινα και φέτος τη Ρούλα Κορομηλά και κριτική επιτροπή την Έλλη Κοκκίνου, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη.

 Μέσα στον Μάρτιο, θα κάνει επίσης πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο ριάλιτι σόου με το 24ωρο της Άννας Βίσση. Ήδη, οι ιθύνοντες του Alpha έχουν δει το πρώτο αμοντάριστο επεισόδιο. Ωστόσο, μένει ακόμη να καταλήξουν στον τίτλο. Οι επιλογές είναι τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο από αυτές είναι το «Όσο Έχω Φωνή», που απορρίφθηκε, και το «Άννα Βίσση, 24 Ώρες».

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει επίσης το «Botrini’s Project» με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ήδη έχει προχωρήσει αρκετά η διαδικασία επιλογής των παικτών που θα αναλάβουν μαζί με τον σεφ να δημιουργήσουν από την αρχή ένα μαγαζί μαζικής εστίασης. Πάντως, το εστιατόριο έχει βρεθεί και είναι σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook