Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια σε συνέντευξη στην εφημερίδα \”Πρώτο Θέμα\”.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπως τη στιγμή που την ερωτεύτηκε: «Ερωτεύτηκα την Ζέτα όταν μου παρέδωσε το βραβείο στα Mad awards. Όσο πλησίαζα στη σκηνή την κοίταζα στα μάτια και τότε κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της», ενώ ξεκαθάρισε ότι παρά το δημοσιεύματα δεν έχει γνωρίσει ακόμα τους γονείς της: «Δεν τους έχω γνωρίσει και ούτε εκείνη τους δικούς μου». Το στενό περιβάλλον, πάντως, του Μιχάλη επιβεβαιώνει πως η Ζέτα γνώρισε τους γονείς του πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνει πολύ ερωτευμένος με την Ζέτα και για αυτόν αποτελεί πηγή έμπνευσης: “Η Ζέτα ήταν ομολογουμένως ένα πολύ δυνατό σημείο έμπνευσης”, ενώ δεν έχει το μυαλό του στον γάμο ακόμα, όμως θεωρεί ότι δεν υπάρχει καταλληλότερο άτομο από την Ζέτα για να έχει δίπλα του και για να γίνει μητέρα των παιδιών του.

Τέλος, μίλησε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλώνοντας ότι με τη Ζέτα την γιορτάζει κάθε μέρα: “Με την Ζέτα γιορτάζω εδώ και μήνες τον Άγιο Βαλεντίνο. Η μέρα αυτή σου δημιουργεί από τη φύση της παραπάνω συναισθήματα, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που χρειάζομαι γιορτή για να θυμηθώ τι αισθάνομαι απέναντί της”.

Δείτε το απόσπασμα από τα Mad Awards 2010:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook