Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο περιοδικό \”Big Fish\” για την νέα της ταινία, αλλά και την αποχή της απο τα media και την σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα.

Η γνωστή ηθοποιός απείχε από τα media για δύο χρόνια, μετά τον ρόλο της Αλίκης: “Απείχα συνειδητά. Ήθελα μία μεγάλη αποχή, γιατί δεν είχα κάτι να πω. Όλοι με ρωτούσαν για τον ρόλο μου ως Αλίκη, κάτι που έφτασε να μην έχει νόημα. Δεν έχω προσωπική ματαιοδοξία να κάνω εξώφυλλα, το κάνω για να προωθήσω την δουλειά μου. Περιμένω να τελειώσω με την προώθηση της ταινίας και να κλειστώ πάλι στο καβουκάκι μου”.

Επίσης μίλησε για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα και αν εκείνος αποτελεί το έτερόν της ήμισυ: “Ο χρόνος θα δείξει αν ο Ορέστης είναι το έτερον μου ήμισυ(..) Με τον Ορέστη έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας”, ενώ για τον γάμο είπε: “Όχι, δεν παντρεύομαι και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα σχέδια μου (…) Στα μελλοντικά μου σχέδια είναι ένα παιδί, αλλά όχι ακόμα. Με φοβίζει βέβαια η ιδέα, γιατί όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολλά φρένα βάζω στη ζωή μου. Ωριμάζοντας αντιλαμβάνεσαι και την ευθύνη  μιας τέτοιας κίνησης και αγχώνεσαι. Ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη για παιδί”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook