Για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ τοποθετήθηκε μέσω δήλωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες του την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τονίζοντας : «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το κίνητρο είναι μεγάλο, καθώς παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Όλοι οι παίκτες που είναι υγιείς θέλουν να συμμετέχουν σε έναν τέτοιο αγώνα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους, διότι οι φιλοδοξίες που υπάρχουν περνάνε μέσα και από τέτοια παιχνίδια».

Οριστικά εκτός Λεάλ και Ολίσε

Σε αγωνιστικό επίπεδο στο ματς με την ΑΕΚ ο Νίκος Καραγεωργίου καλείται να καλύψει δύο σημαντικές απώλειες αυτές των Λεάλ και Ολίσε που είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρόν στον αγώνα της Κυριακής.

Τα αποτελέσματα από την μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Λεάλ δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά καθώς ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει υποστεί τράβηγμα στη γάμπα και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός κανονικών προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες κάτι που σημαίνει ότι μάλλον χάνει και την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όσο για τον Ολίσε αντιμετωπίζει και αυτός τράβηγμα στον δικέφαλο αλλά η κατάσταση του δεν είναι τόσο σοβαρή και ο Νιγηριανός κυρίως για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η απουσία του Λεάλ κυρίως δημιουργεί ένα σημαντικό πρόβλημα στο Νίκο Καραγεωργίου καθώς ο Ουρουγουανός είναι σε φουλ φόρμα και αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση του Εργοτέλη κάτι που έχει φανεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Την θέση του στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Κουτσιανικούλης ενώ με αξιώσεις την διεκδικεί και ο Καρέλης που πάντως στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος ήταν εκτός αποστολής.

Η κρητική ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ με προπόνηση που θα κάνει το Σάββατο στις 10.30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου και ακολούθως στις 2.30 το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα.