Δύο θα είναι τα νέα πρόσωπα στα οποία θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» στις 6.15μ.μ απέναντι στον Πλατανιά.

Ο λόγος για τον 33χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Χόρχε Λόπεθ που σαν όνομα αποτέλεσε την μεγαλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΟΦΗ αλλά ο κόσμος της ομάδας δεν τον έχει δει ακόμη να αγωνίζεται σε κάποια από τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Λόπεθ θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον Πλατανιά ενώ χρόνος συμμετοχής αναμένεται να δοθεί και στο τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας τον 30χρονο διεθνή Σλοβένο μεσοεπιθετικό Μίρνες Σίσιτς που ήρθε από τον Ηρακλή.

Τόσο ο Χ. Λόπεθ όσο και ο Σίσιτς μαζί και με τον Μονιάκη ακολουθούν τις τελευταίες μέρες εκτός από το κανονικό πρόγραμμα και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης κάθε πρωί για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Μάλιστα ο Σίσιτς μαζί με τον Μονιάκη παρά το γεγονός ότι το απόγευμα του Σαββάτου υπάρχει το φιλικό με τον Πλατανιά το πρωί στις 10 θα ακολουθήσουν κανονικά το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσο για τον Μονιάκη είναι πιο πίσω από τους Σίσιτς και Χ. Λόπεθ σε φυσική κατάσταση και ίσως ο Αναστόπουλος να μην του δώσει ακόμη χρόνο συμμετοχής αφού θέλει πρώτα να φτάσει ο 23χρονος μπακ στο επιθυμητό επίπεδο και στη συνέχεια να τον εντάξει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Στο φιλικό με τον Πλατανιά δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Βάντο, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και ο Κατάϊ που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση ενώ θα προφυλαχθεί και ο Πίτσος που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς το τελευταίο διάστημα. Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ μετά από καιρό συμμετείχε στο πρώτο πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια έτρεξε μόνος του και δεν πήρε μέρος στο δίτερμα που ακολούθησε στο δεύτερο μέρος της προπόνησης.

Κόντρα στον Πλατανιά είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχθούν και οι Γεωργίου και Μάντζιος που ένιωσαν ένα σφίξιμο στη σημερινή προπόνηση ο πρώτος στη γάμπα και ο δεύτερος στο δικέφαλο.

Την Δευτέρα καταθέτουν την αίτηση αναστολής

Σε ότι έχει να κάνει με την κίνηση των αδερφών Βατσινά να μπλοκάρουν τα χρήματα που περιμένει ο ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά στην κρητική ομάδα ετοιμάζουν την δική τους νομική αντεπίθεση καθώς την Δευτέρα θα καταθέσουν αίτηση αναστολής ώστε να μην προχωρήσει η επιστολή κατάσχεσης που έχουν στείλει τα αδέρφια Βατσινά προς την Σούπερ Λίγκα με την οποία ζητούν την εξόφληση όλου του ποσού (749.000 ευρώ) για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών μέσα από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει η κρητική ομάδα από το συμβόλαιο με την Nova.

H απόφαση για την κίνηση από πλευράς ΟΦΗ αναμένεται να γίνει γνωστή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook