Δεν πέρασαν έξι εβδομάδες από τον γάμο μιας ακόμη απογόνου-εγγονής της βασιλικής οικογένειας και κρυφή κάμερα νυχτερινού κέντρου συνέλαβε τον σύζυγό της, αγκαλιά ή καλύτερα σκυφτό πάνω σε μια κατάξανθη αιθέρια ύπαρξη, με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η Zara Philips και ο Mike Tindall παντρεύτηκαν πριν από ενάμισι μήνα στο Λονδίνο.

Εκείνος, παίκτης του ράγκμπι, έφυγε πριν από λίγες ημέρες για αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, στην οποία μάλιστα είναι αρχηγός.

\"http://dailyupdate.ie/wp-content/uploads/2011/08/Zara-phillips-and-mike-tindall.jpg\"

Όπως αναφέρει όμως το star, ο παίκτης έπαιξε μπάλα, όχι στο γήπεδο, αλλά σε μπαράκι της Νέας Ζηλανδίας αγκαλιά με μια ξανθό μοντέλο. Έχει «λιώσει» στα φιλιά της, ενώ ακόμη πιο πολύ έχει… «χυθεί» πάνω της.

Το βίντεο με τον Tindall και την κοπελιά που φρόντισε να τον κάνει να περάσει καλά το συγκεκριμένο – και όπως φαίνεται όχι μόνο – βράδυ έχει διάρκεια 12 ολόκληρα λεπτά, μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV και αναμένεται να βάλει φωτιά στον γάμο της Philips, τόσο γιατί η ίδια είναι δημόσιο πρόσωπο, όσο και γιατί το Παλάτι κάτι τέτοια τα «διώχνει μακριά» με το… καλημέρα σας!

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook