Στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη βρέθηκε χθες η Σοφία Βόσσου, η οποία μίλησε για τη τηλεόραση, τις μεταπτώσεις της καριέρας της, αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.  

«Βαριέμαι να δω τηλεόραση. Είναι ένα αναμάσημα των ίδιων πραγμάτων. Προτιμώ να δω μία ταινία. Ο ένας αναμασά τα κρύα αστεία του αλλουνού πλέον» εξήγησε η Σοφία Βόσσου αρκετά αγανακτισμένη. Αναφέρθηκε όμως και στις πολλές μεταπτώσεις της δικής της καριέρας: «Έχω περάσει από το ζενίθ κατευθείαν κάτω. Μετά έτυχε να εμφανιστώ και πάλι στη τηλεόραση. Δεν θα τα βάλω όμως με τη τηλεόραση, το θεωρώ πολύ κομπλεξικό».

Δεν προσπάθησε όμως να κρύψει και την ενόχληση της από τις νέες «μόδες» στην σόουμπιζ: «Με ενοχλεί αυτό που λένε «ο παλιός» είναι σημεία και τέρατα των καιρών. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί «Ηλικιομανία» και «κιλομανία». Η μανία με τα κιλά, ασχολούνται όλο με το αν πήρε ή έχασε ο άλλος 3-4 κιλά. Είμαστε σοβαροί;».

Η Σοφία Βόσσου μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πραγματικά δεν εχω νέα του εδώ και ένα 6μηνο. Θέλει να μείνει μόνος του. Με τον Ανδρέα ήμουν 10 χρόνια.  Αλλά δεν είχαμε παντρευτεί» καθώς τόνισε πως η ίδια παντρεύτηκε μόνο μία φορά: «Έναν γάμο έκανα και χώρισα όταν ήμουν έγκυος. Ήταν δύσκολο, αλλά είναι καλύτερο να μαθαίνεις από την αρχή με κάποιον τρόπο και να μην σου αλλάζουν τα δεδομένα στη μέση μιας πορείας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook