Τρομοκρατημένη είναι η 20χρονη Stephanie Walker, η οποία πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι υπνοβατεί στον ύπνο της και χρησιμοποιεί αιχμηρά αντικείμενα για να βλάψει τον εαυτό της.

Μάλιστα, όταν οι γονείς τη νεαρής κοπέλας έκρυψαν όλα τα αιχμηρά αντικείμενα του σπιτιού για να αποφύγουν οποιοδήποτε ατύχημα, εκείνη έβαλε φωτιά στα χέρια της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ποτέ της δεν έχει προβεί σε παρόμοια πράξη, όντας ξύπνια και για να αποφύγει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά παίρνει βαριά υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί.

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/15/article-2037710-0DE6DD8100000578-437_468x523.jpg\"Οι τάσεις της να αυτό- τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του ύπνου εντάθηκαν όταν ο σύντροφός της της ζήτησε να χωρίσουν. Η ίδια παραδέχεται: «Πάντα ήμουν ένα ευχάριστο κορίτσι. Κάποια μέρα ξύπνησα κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια μου. Τρομοκρατήθηκα. Ο γιατρός που επισκέφτηκα μου χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια. Δεν είχα κατάθλιψη, όμως τα χάπια βοήθησαν.

Ωστόσο, όταν λίγες εβδομάδες αργότερα ο φίλος μου, μου ζήτησε να χωρίσουμε τόσο η υπνοβασία όσο και οι αυτοτραυματισμοί μου ξανάρχισαν. Μερικές φορές ξυπνούσα βρίσκοντας τα σεντόνια μου και τα χέρια μου γεμάτα αίματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook