«Αυτό θα πάθετε όλοι όσοι δημοσιεύετε αστεία σχόλια στο διαδίκτυο.», έγραφε το σημείωμα που βρέθηκε κοντά στα ακρωτηριασμένα πτώματα που κρέμονταν από τη γέφυρα του Nuevo Laredo στο Μεξικό.

Τα άτυχα θύματα υπολογίζεται να είναι περίπου 20 ετών. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία βρέθηκε ξεκοιλιασμένη και χειροπόδαρα κρεμασμένη από τη γέφυρα όντας γυμνή από τη μέση και πάνω με τα σπλάχνα της να κρέμονται. Αντίστοιχα,ο πιθανότατα σύντροφός της βρέθηκε ακρωτηριασμένος να κρέμεται από τα πάνω άκρα του.

Στην αποτρόπαιη πράξη προέβησαν τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών για να προειδοποιήσουν όλους εκείνους που σχολιάζουν στο διαδίκτυο την αλόγιστη διακίνηση ναρκωτικών στο Μεξικό επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να φιμώσουν και αυτό το μέσο ενημέρωσης.

\"\".
Στο παρελθόν bloggers οι οποίοι έχουν ασχοληθεί με την αποκάλυψη των τρόπων διακίνησης ναρκωτικών στο Μεξικό έχουν δεχθεί απειλές.Ωστόσο, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο ερευνητής της υπόθεσης, Ricardo Mancillas Castillo σε συνέντευξή του στο CNN το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα αποτελεί και το πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα προς τη διαδικτυακή ενημέρωση.

Τα θύματα είναι σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστούν ενώ ακόμα πιο απίθανο είναι να βρεθεί το εάν το ζευγάρι είχε όντως προβεί ή όχι στη δημοσίευση κάποιου σχολείου στο διαδίκτυο.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook