Σε τραγωδία κατέληξε το πρωινό μπάνιο σε παραλία του Ρεθύμνου για δύο ηλικιωμένους, μια γυναίκα και έναν άντρα.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί συγκεκριμένα, γυναίκα, ηλικίας 60 με 65 ετών, πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή των Περιβολιών.

Η άτυχη γυναίκα, άγνωστο κάτω από ποιές συνθήκες, ανασύρθηκε νεκρή από λουόμενους ενώ ο ναυαγοσώστης που υπήρχε στην παραλία δεν πρόλαβε να επέμβει.

Συγκλονιστικό είναι δε το γεγονός, ότι ένα τέταρτο περίπου μετά, στην ίδια παραλία, ανασύρθηκε από τον ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του ένας άντρας, περίπου 70 ετών.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου ύστερα από 10 λεπτά παραμονής του στα Επείγοντα Περιστατικά και προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, μεταφέρθηκε διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και νοσηλεύεται.

Να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και η σορός της άτυχης γυναίκας προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ μέχρι στιγμής δεν την έχει αναζητήσει κανείς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στη παραλία σήμερα είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, περίπου 350 άτομα ενώ υπήρχε ένας και  μοναδικός ναυαγοσώστης.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook