Κάλεσμα προς τους αγροτοκτηνοτρόφους για συμμετοχή στο  συλλαλητήριο που οργανώνουν η ΠΑΣΥ , το ΠΑΜΕ , η ΠΑΣΕΒΕ , η ΟΓΕ και το  ΜΑΣ την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στα Ν.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, απεύθυνε ο Αγροτικός Σύλλογος του πρώην Δήμου Αρμένων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου

\”Μαζί με την ΚΑΠ της ΕΕ και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , τον ΠΟΕ , την απελευθερωμένη αγορά μας οδηγούν ολοταχώς στην εγκατάλειψη της παραγωγής μας για να κυριαρχήσουν οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις στην παραγωγή και τα εισαγόμενα των πολυεθνικών .

Αυτή η πολιτική με τα εξοντωτικά χαράτσια που μας γυρίζουν αιώνες πίσω , με την εμπορευματοποίηση παιδείας , υγείας και των πάντων που αφορούν τις λαϊκές ανάγκες , οδηγούν τα ήδη χρεοκοπημένα λαϊκά νοικοκυριά στην απόλυτη εξαθλίωση .

Σήμερα δε φτάνει μόνο η αγανάκτηση για αυτή τη προκλητική συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , που με τη συναίνεση ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ χρεοκοπούν το λαό για να επιδοτείται και να σωθεί το κεφάλαιο από την κρίση που το ίδιο προκάλεσε .

Σήμερα χρειάζεται οργανωμένη ανυπακοή σ’ αυτά τα μέτρα και τα χαράτσια σε μια κατεύθυνση συνολικής ανατροπής αυτής της πολιτικής ώστε την κρίση να πληρώσει το κεφάλαιο . Για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης με κριτήριο τις ανάγκες μας και όχι τα κέρδη των λίγων\” .

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook