Με μια μεγάλη κίνηση έκλεισε τις μεταγραφές της η Επισκοπή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάμπρου Κεφαλούκου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ρόδο και έδειχνε να οδεύει στην ομάδα του τόπου του, τον Ηρόδοτο.

Αναλυττικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη απόκτηση του 29χρονου μεσοαμυντικού Λάμπρου Κεφαλούκου για τον επόμενο 1 χρόνο»

Το who is who του Κεφαλούκου
Ο Κεφαλούκος έχει γεννηθεί στις 31 Μαρτίου του 1982 στο Ηράκλειο. Έχει μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί σε όλες στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ξεκίνησε φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, από το 2001 ως το Δεκέμβρη του 2004. Για έξι μήνες αγωνίστηκε στον ΠΑΝΟΜ στην Γ’ Εθνική, για να μεταπηδήσει τον Ιούνιο του 2005 στον Εργοτέλη κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η επόμενη τριετία περιελάμβανε παρουσία στο πρωτάθλημα της Super Legue με την κιτρινόμαυρη φανέλα, για να μετακομίσει τη σεζόν 2009-2010 στον Ιωνικό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πέρυσι φόρεσε 23 φορές τη φανέλα της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Κεφαλούκος: \”Την καλύτερη επιλογή\”

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της Επισκοπής ο Κεφαλούκος δήλωσε ότι: «Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή ερχόμενος στην Επισκοπή. Είναι ένας σύλλογος πολύ οργανωμένος με στόχους και οι άνθρωποι έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook