Σκληρό «καρύδι» αποδείχθηκε για τον ΟΦΗ η ομάδα του Πλατανιά στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» και στο οποίο η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισε με 1-0 την Χανιώτικη ομάδα.

Ο Πλατανιάς στήθηκε πολύ καλά στο ματς έκλεισε τους χώρους και δεν έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να δημιουργήσει πολλές φάσεις εκτός από το 69΄ όπου ο Παπουλής με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Η εικόνα του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ν. Αναστόπουλος παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 και ο Α. Παντζιαράς με 4-2-3-1 δίνοντας έμφαση κυρίως στην πίεση στη μεσαία γραμμή. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον Πλατανιά χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος καθώς έχασε πέναλτι με τον Σουμπίνιο και είχε και δοκάρι με τον Καμπάνταη.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήταν στο 10΄ από το σουτ του Κάλαϊτζιτς από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαζαρίδη.

Στην επόμενη φορά που ο ΟΦΗ επισκέφθηκε τα καρέ της ομάδας του Πλατανιά είχαμε πέναλτι που κέρδισε ο Καμπάνταης στην ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Μπινιχάκη. Ο Σουμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεση στο 19΄ αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Λαζαρίδη.

Στο 22΄ ήρθε η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από λάθος του Σόουζα ο Γκονζάλες πήρε την μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σούτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28΄ ο Άρμπι από καλή θέση δεν έκανε σωστά το σούτ για να παραβιάσει την εστία του Βεζυρίδη , και ο ΟΦΗ απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό στην ευκαιρία του Πλατανιά όταν μετά την σέντρα του Σουμπίνιο η κεφαλιά του Καμπάνταη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη.

Στο 34΄ και στο 45΄ ο Ραπτάκης σε δύο περιπτώσεις έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή τα σουτ του Ζόρντι Λόπεθ και Κάλαϊτζιτς αντίστοιχα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πλατανιάς ξεκίνησε με την ίδια σύνθεση ενώ ο Αναστόπουλος για τον ΟΦΗ πέρασε στο παιχνίδι τους Μποντόρ, Ουκάρ, Μπουλούτ, και Χόρχε Λόπεθ που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ και αν και έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά στην φυσική κατάσταση φανέρωσε σε κάποιες φάσεις την ποιότητα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ο Πλατανιάς γύρισε ακόμη πιο πίσω και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις αλλά δεν ήταν εξίσου καλός όπως στο πρώτο μέρος. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του είχε πρόβλημα στο να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Λαζαρίδη αλλά σε μία από τις ελάχιστες φάσεις του δευτέρου μέρους κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 69΄. Ο Ζορμπάς εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ δίνοντας στον Χόρχε Λόπεθ αυτός έπιασε το δυνατό σούτ από πλάγια δεξιά ο Παπουλής έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Λαζαρίδη. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα έγινε στο 93΄ όταν το δυνατό σουτ του Μπουλούτ στην κίνηση έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

ΟΦΗ : Βεζυρίδης (78΄Σαχσανίδης) , Ρόβας (64΄Ζαχαράκης), Γαλανόπουλος (46΄Μπουλούτ), Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ζ. Λόπεθ (46΄Μποντόρ), Βερόν (46΄Ουκάρ), Κάλαϊτζιτς (46΄Χ. Λόπεθ), Παπουλής (77΄Νύκταρης), Σουμπίνιο (67΄Ζορμπάς) , Καμπάνταης

Πλατανιάς : Λαζαρίδης, Μπινιχάκης, Τσεσμελής, Ραπτάκης (67΄Τζανής), Παληγέωργος, Πότσι, Παπαζούδης, Μιρτσέτα(80΄Δρακάκης), Άρμπι (53΄Μαρτσάκης), Γκονζάλεζ (84΄Πουλάκης) , Μαραγκουδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook