Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής του Πλατανιά Ανδρέας Παντζιαράς.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας επισήμανε : «Θα ήθελα πρώτα απ΄όλα να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ για την πρόσκληση γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Όσο για το παιχνίδι νομίζω ότι σταθήκαμε πάρα πολύ καλά , κλείσαμε τους χώρους και βρήκαμε τις ευκαιρίες να απειλήσουμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας περιμένοντας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League 2. Η ομάδα όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι απόλυτα έτοιμη για να πετύχει τον στόχο της που είναι να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία».

Στο ενδεχόμενο που ο Πλατανιάς κληθεί να παίξει στη Β΄ Εθνική και όχι στη Γ΄ ο κ. Παντζιαράς τόνισε : «Ο προγραμματισμός της ομάδας είναι για τη Γ΄ Εθνική αλλά αν αλλάξουν τα πράγματα έχουμε κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση για να ενισχυθεί η ομάδα αν αλλάξει κατηγορία».

Τέλος σχολιάζοντας τον ΟΦΗ και το τι μπορεί να πετύχει στο πρωτάθλημα της Superleague ο τεχνικός του Πλατανιά υπογράμμισε : «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έλειπε από τα «σαλόνια» της Superleague. Το μεγάλο ατού αυτής της ομάδας είναι η έδρα της και ο κόσμος της και πιστεύω αυτά θα είναι δύο στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με την Ξάνθη»

Ο Νίκος Αναστόπουλος από την πλευρά του δεν στάθηκε τόσο στο ματς με την Χανιώτικη ομάδα αλλά σε αυτό που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα με την Ξάνθη στα Πηγάδια όπου ο ΟΦΗ θα ξαναμπεί σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά από τρεις εβδομάδες .

Όπως τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΟΦΗ : «Και το φιλικό με τον Πλατανιά εντάσσεται στην προετοιμασία μας για το ματς με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι και σαν ομάδα και σαν παίκτες. Η προετοιμασία ουσιαστικά για αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Δευτέρα και σε αυτά τα ματς επειδή είναι διαφορετικά από τα φιλικά θα πρέπει να έχουμε ρυθμό. Το ευτύχημα είναι ότι και στα δύο τελευταία φιλικά που δώσαμε δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό ενώ κάποια παιδιά όπως ο Πίτσος και άλλοι αναμένεται να είναι στη διάθεση μας για το ματς με την Ξάνθη. Για εμάς επί της ουσίας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα».

Σχολιάζοντας την πρώτη παρουσία του Χ. Λόπεθ με τον ΟΦΗ επισήμανε : «Είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης και έχει την εμπειρία για να μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα».

Τέλος ο Ν. Αναστόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να προσεγγίσει κάποιον από τους παίκτες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Β. που θα μείνουν ελεύθεροι υπογραμμίζοντας ότι : «Οι μεταγραφές για εμάς έχουν τελειώσει . Το θέμα από εδώ και πέρα είναι να μονταριστεί η ομάδα και να έχουμε μια ομοιογένεια. Οι καινούργιοι παίκτες πάντως χρειάζονται ένα χρόνο προσαρμογής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook