Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε ο Παναιτωλικός από το \”νησί των Φαιάκων\”, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Superleague.

Η ομάδα του Αγρινίου κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της Κέρκυρας με 3-2, πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκης της στο πρωτάθλημα και έφτασε στους έξι βαθμούς, αφήνοντας τον ΑΟΚ στον έναν. Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού επί της Κέρκυρας εκτός έδρας από το 1973 (σ.σ. από αγώνα Κυπέλλου).

Η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με την εμπειρία του Τουμέρ Μετίν κατάφερε να πετύχει και το γκολ, κόντρα σε έναν Παναιτωλικό ο οποίος ναι μεν κάτι προσπάθησε να κάνει επιθετικά, αλλά αμυντικά ήταν πολύ κακός.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε, η κατοχή της μπάλας πέρασε στην πλευρά του Παναιτωλικού και αυτό συνέβαλε κατά πολύ η είσοδος του Καμαρά στο ματς, ο οποίος συνεργαζόταν εξαιρετικά με τον Θεοδωρίδη, όπως και στα δύο γκολ του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό για τους φιλάθλους, είχε ρυθμό, πέντε γκολ, ωστόσο οι δύο ομάδες έδειξαν για ακόμη μια φορά πως χρειάζονται δουλειά, η μεν Κέρκυρα στον επιθετικό τομέα, όπου χρειάζεται έναν σκόρερ, ο δε Παναιτωλικός στο αμυντικό τομέα, καθώς το κέντρο της άμυνας δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη.

Σκόρερ: Μετίν (24\’, Κέρκυρα), Μπάρκογλου (90\’, Κέρκυρα)-Θεοδωρίδης (50\’, Παναιτωλικός), Καμαρά (80\’, Παναιτωλικός), Χαριστέας (86\’, Παναιτωλικός)

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Γραμμόζης (56\’ Χαμπλ), Καλαντζής, Μετίν, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λοβίν (57\’ Λαμπρόπουλος), Ιωάννου (73\’ Αγρίτης).

Παναιτωλικός (Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Ρότσα, Σεγιέ (46\’ Καμαρά), Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ενζεγκουέλε (35\’ Μουμίν), Σιόντης (84\’ Μεζάκ), Άντι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook