Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν άφησε τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει τη… ζημιά -μία ακόμα- στους «πράσινους» και τους επέτρεψε, παρόλο που αγωνίζονταν, σχεδόν, σε όλο το ματς στο Περιστέρι με δέκα παίκτες (ανόητη αποβολή Καρνέζη στο 2’), να φύγουν όρθιοι (1-1) από την έδρα του Ατρόμητου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 53\’, με καρφωτή κεφαλιά του Έλληνα στράικερ -που σκόραρε ΚΑΙ με τη φανέλα του Ατρόμητου κατά του «τριφυλλιού», μετά από εκείνες με του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου- για να ισοφαρίσει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο 86\’.

Η εικόνα του αγώνα 

Ούτε που θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ματς ξεκινάει με τέτοια γκάφα… Ολκής! Ο Επστάιν έφυγε μόνος του απέναντι από τον Καρνέζη, ο οποίος, κάνοντας μία, τουλάχιστον, τραγική εκτίμηση, έδιωξε την μπάλα με τα χέρια, ενώ βρισκόταν… μέτρα έξω από την περιοχή του! Φυσικά, το απίστευτο λάθος του γκολκίπερ του «τριφυλλιού» δεν το άφησε ατιμώρητο ο Γιάχος, που του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα, μόλις στο 3\’!

Όπως ήταν λογικό, η εξέλιξη αυτή κατέστρεψε τα σχέδια του Φερέιρα, που «θυσίασε» τον Σιμάο, για να περάσει στο ματς τον 18χρονο Καπίνο. Παραδόξως, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αποδιοργανώθηκαν και έκαναν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, με το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, να ολοκληρώνεται χωρίς την… παραμικρή ευκαιρία!

Χωρίς το -ανεξήγητο- άγχος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά, αντίθετα, σίγουρος (πια…) πως μπορεί να κάνει, τελικά, τη… ζημιά στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μπήκαν δυνατά και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι αντίπαλοί τους έκαναν… ακριβώς το αντίθετο (μπήκαν μουδιασμένα), άνοιξαν το σκορ στο 53\’ με τον Μήτρογλου!

Ο Έλληνας στράικερ σκόραρε και πάλι -με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Επστάιν- κατά του Παναθηναϊκού, όπως έχει κάνει ΚΑΙ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ΚΑΙ με τη φανέλα του Πανιωνίου!

Το γκολ του Μήτρογλου λειτούργησε σαν… ξυπνητήρι, όμως, για τους «πράσινους», που στη συνέχεια πίεσαν. Με τον Κουίνσι να είναι εξαιρετικός και τον Λέτο να… ψάχνεται, γενικότερα, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση! Στο 86\’, ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Γκανέζου και με πανέμορφο τελείωμα, χάρισε -έστω- το βαθμό στην ομάδα του.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μπάλλας (76\’ Μακρής), Τάτος, Επστάιν, Καραγκούνης, Μήτρογλου (86\’ Αναστασάκος), Πίτου Γκαρσία (66\’ Δημούτσος)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (46\’ Βύντρα), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο (4\’ Καπίνο), Κατσουράνης, Ζέκα, Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ (58\’ Ρούντολφ)

Πηγή : www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook