Τέσσερις Ρουμάνοι είναι οι θύτες ενός άνανδρου περιστατικού κλοπής με θύμα μια ανυποψίαστη 24χρονη Γερμανίδα τουρίστρια χθες τα ξημερώματα στη Σταλίδα.

Οι τέσσερις δράστες, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, εντόπισαν το θύμα τους ενώ αυτή κινείτο πεζή και την προσέγγισαν ύπουλα, έχοντας «στο μάτι» την τσάντα της 24χρονης, η οποία περιείχε την φωτογραφική μηχανή της, το κινητό της, καθώς και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Σταμάτησαν δίπλα της, κατέβηκαν γρήγορα από το αυτοκίνητο, της άρπαξαν αιφνιδιαστικά την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντάς την άναυδη.

Η 24χρονη συνήλθε από το σοκ και κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Οι αστυνομικές αρχές άρχισαν άμεσα να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, μέχρι που πέτυχαν «λαβράκι» στα Μάλια. Οι τέσσερις Ρουμάνοι έκαναν βόλτες αμέριμνοι με το αυτοκίνητό τους.

Προσεγγίζοντας το αυτοκίνητο, ο ένας από τους τέσσερις δράστες αντιληφθηκε τι συνέβαινε, αποβιβάστηκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι άλλοι τρεις ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και προσήχθησαν στο Τμήμα.

Η 24χρονη τους αναγνώρισε με απόλυτη βεβαιότητα, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε η φωτογραφική μηχανή της, η οποία και της επεστράφη, ενώ τα τρία «κλεφτρόνια» οδηγήθηκαν στο κρατητήριο. Ο τέταρτος της «παρέας» αναζητείται…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook