Το 25ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Εταιρείας Ψυχολογίας της Υγείας θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο του \”Creta Maris\” από τις 20 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τον Κλάδο Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας της Υγείας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Φέτος η European Health Psychology Society θα γιορτάσει τα 25 συνεχόμενα ετήσια συνέδρια και θα προσπαθήσει μέσω του επιστημονικού της προγράμματος να παρουσιάσει την καινοτομία, τη συνεργασία και την πειθαρχεία που χρειάζεται για να εδραιωθεί η ψυχολογία της υγείας στην ολοένα διαφορετική Ευρώπη.

Σε 16 χώρες

Κοιτάζοντας πίσω στο χρόνο, διαπιστώνεται ότι ήδη 25 πανεπιστημιακά ιδρύματα σε 16 διαφορετικές χώρες φιλοξένησαν με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της Εταιρείας. Πολλοί επιστήμονες επένδυσαν χρόνο και ενέργεια για να βοηθήσουν στη μακρά παράδοση των συνεδρίων αυτών. Το φετινό συνέδριο αφιερώνεται σε όλους όσους πάλεψαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.

800 επιστήμονες

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει πάνω από 800 σημαντικούς επιστήμονες της ψυχολογίας της υγείας από όλο τον κόσμο. Θα διεξαχθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, 27 συμπόσια, 37 συνεδρίες προφορικών ανακοινώσεων, 81 συνεδρίες αναρτημένων ανακοινώσεων, 4 κεντρικές ομιλίες, 3 στρογγυλά τραπέζια, και 9 εργαστήρια. Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι www.ehps2011.com.

Νέα Κρήτη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook