Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου αναφορικά με την υπόθεση του εντοπισμού χθες  των 733 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πρόκειται για δύο άνδρες 37 και 38 ετών αδέλφια των πρώτων συλληφθέντων, που φέρονται να εμπλέκονται με την καλλιέργεια των δύο  μεγάλων  φύτευαν.

Υπενθυμίζεται οτι ήδη από χθες είχαν συλληφθεί  εντός του χώρου των φυτειών, άλλοι δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 36 ετών οι οποίοι είχαν κατασκευάσει πρόχειρο παράπηγμα τη διαμονή τους, κατά τη διάρκεια ανάπτυξης των φυτειών.

Επίσης είχαν κατασκευάσει αυτοσχέδιο παρατηρητήριο σε κορυφή δένδρου, από το οποίο παρακολουθούσαν την ευρύτερη περιοχή.

Στην μια φυτεία βρέθηκαν τετρακόσια τρία (403) δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα εκατόν είκοσι ένα (121) ήταν αποξηραμένα, ενώ στην δεύτερη φυτεία τριακόσια τριάντα (330) δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα εκατόν εξήντα (160) ήταν αποξηραμένα.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου.