Αλήθεια, εσύ όταν σκέφτεσαι μπλε σκιά ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις; Την φοράς ή δεν έχεις μπει στον κόπο καν να αγοράσεις μια μπλε σκιά; Φοβάσαι γενικά το χρώμα στα μάτια;

  Αν ναι, αφού δεις αυτό το HOW TO ετοιμάσου να αναθεωρήσεις!

  Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York για την Ελλάδα, μας δίνει βήμα προς βήμα πώς μπορούμε να φορέσουμε άφοβα χρώμα στα μάτια.

  Ακόμη και στο γραφείο ή απόψε στην βραδινή σου έξοδο. Όμως, σε ποια catwalk είδαμε φέτος μπλε μάτια και πώς μπορείς να προσαρμόσεις το mini trend στην καθημερινότητά σου; Δες παρακάτω!

  Το μπλε στα φθινοπωρινά catwalks...


  H μπλε σκιά παρουσιάστηκε ως hint σε μερικά από τα catwalks του Φθινοπώρου. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τα είδαμε στους οίκους Albino με μια θεατρική σιελ γραμμή κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, στην συλλογή P. Love αλλά και στον Jil Sander.

  Πώς θα προσαρμόσεις την μπλε σκιά στην καθημερινότητά σου!


  Αν την φορέσεις σωστά, η μπλε σκιά μπορεί να γίνει μέρος του καθημερινού σου μακιγιάζ. Αρκεί να την συνδυάσεις με λίγη τερακότα στα μάτια!

  Αυτό το άρθρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο tlife.gr, προέκυψε κάπως έτσι: "Προχθές βγήκα με δυο φίλες μου εκ των οποίων η μια φορούσε μπλε σκιά! Άρχισαν να διαφωνούν μεταξύ τους για το αν η μπλε σκιά είναι κιτς ή όχι" (απόσπασπα συζήτησης που έγινε πολύ πρόσφατα στο γραφείο).