Εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, η άνανδρη ληστεία εις βάρος 60χρονης γυναίκας, που σημειώθηκε την Παρασκευή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Χερσόνησο, καθώς η ανυποψίαστη 60χρονη γυρνούσε στο σπίτι της μαζί με τον γιό της, έχοντας μαζί τους 12.000 ευρώ, τα οποία ήταν οι εισπράξεις από το σούπερ μάρκετ που διατηρούν.

Ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά τους δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και απειλώντας τους με μαχαίρι και μεταλλικό λοστό, απαίτησαν να τους παραδώσει την τσάντα που περιείχε τα κέρδη των κόπων τους, κάτι το οποίο η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι.

Η 60χρονη αντέδρασε και τότε ο ένας από τους δύο αδίστακτους ληστές την μαχαίρωσε στο αριστερό της χέρι και στην δεξιά μασχάλη και αφού της απέσπασε την τσάντα, τράπηκε σε φυγή παρέα με τον έτερο δράστη προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη και οι δύο ληστές ταυτοποιήθηκαν  κατά την διάρκεια της προανάκρισης των αστυνομικών αρχών, στα πρόσωπα δύο Αλβανών, ηλικίας 23 και 31 ετών αντίστοιχα.

Ο 23χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ ο 31χρονος αναζητείται ακόμη, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.