Η Ad Artis, εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για τις τέχνες και τον πολιτισμό, παρουσιάζει το μουσικό τρίο Mark Abrams, Κώστα Μαγγίνα και Μιχάλη Καπηλίδη, σε μιά ιδιαίτερη συναυλία που ενώνει την jazz με το ροκ, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων τπαρουσιάζει το  σήμερα Δευτέρα  στις 9 μμ.

Το σημαντικό όμως αυτής της εκδήλωσης είναι ο φιλανθρωπικός της χαρακτήρας καθώς τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο ΕΛΕΠΑΠ Χανίων. Γι \’ αυτό η Ad Artis απευθύνεται στην ευαισθησία των Χανιώτων και απευθύνει κάλεσμα με ανακοίνωσή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες της περιόδου αυτής, θέλουμε να δώσουμε ένα τόνο αισιοδοξίας πιστεύοντας ότι πολιτισμός είναι το δικαίωμα να επιλέγουμε τις πραγματικές αξίες και να αγωνιζόμαστε γι’αυτές και η συμπαράσταση στο συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει αυξημένες δυσκολίες.


Με τη συναυλία των κορυφαίων αυτών μουσικών και το σκοπό μας να διαθέσουμε όλα τα κέρδη στην ΕΛΕΠΑΠ Χανίων περιμένουμε από το χανιώτικο κοινό να αγκαλιάσει και να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη»

Η είσοδος είναι 15ευρώ ενώ για τους φοιτητές μειώνεται στα 8ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook