Εντυπωσιακό παρών, πέρα από κάθε προσδοκία, έδωσαν οι κάτοχοι μοτοσικλέτας Vespa την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στα Χανιά για την 1η Βεσποσυνάντηση.

65 ιδιοκτήτες -και πολλοί ακόμα φίλοι- των μοτοσικλετών της θρυλικής εταιρείας συναντήθηκαν στο Pizza-Espresso Bar «The Italia Job» στην Ανδ.Παπανδρέου 31 το πρωί της Κυριακής και πίνοντας το, κερασμένο από το κατάστημα, καφεδάκι τους, έκαναν την εγγραφή τους στο κλάμπ, φωτογραφήθηκαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αφού η κοινή αγάπη τους για την Vespa έφτανε ώστε η ατμόσφαιρα να θα θυμίζει πάρτυ!!!

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι την Βεσποσυνάντηση στο vespaclubchania.blogspot.com \”oι εγγραφές ξεπέρασαν τις 60, νούμερο που δεν περίμεναν οι αρχικοί διοργανωτές, που χαλαρά ξεκίνησαν την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλάμπ, που από ότι φάνηκε μετά την 1η αυτή Βεσποσυνάντηση θα έχει πολλές ακόμα Vespa-εκδηλώσεις να διοργανώσει, αφού όλα τα μέλη φάνηκαν πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ακολουθούν.

\"\"

Μετά το καφεδάκι ακολούθησε βόλτα στην πόλη, και φωτογράφηση στους Τάφους των Βενιζέλων, και μετά όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο “MY café-bar-restaurant” στην Σκαλίδη, οπου και εκεί τους περίμεναν κερασμένα, από το ΜΥ φυσικά, σφηνάκια και γλυκά.

Η οδός Σκαλίδη γέμισε Vespες και η ψηφοφορία για την «Κούκλα των Χανίων» έκανε τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν πιά να διαλέξουν αφού οι υποφήφιες μοτοσικλέτες ξεπέρασαν τις 30.

Με διαφορά στήθους Vespas προς Vespas και μόλις για μια ψήφο, ομορφότερη ανακηρύχτηκε η Ρεθεμνιώτισσα Rallye 200 του Κατσανεβάκη Νεκτάριου, που ερχόμενος με το Ρεθεμνιώτικο Κλάμπ του, τίμησαν με την παρουσία τους τη νέα-Χανιώτικη Vespοπαρέα, μη φοβούμενοι τα χιλιόμετρα και την ζέστη.

Φυσικά όμως οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να αφήσουν χωρίς τίτλο την πανέμορφη, ομολογουμένως, πράσινη Grand Lux του 1963 του Άγγελου Περαθωράκη που και η δική του μοτοσικλέτα πήρε δικαίως τον τίτλο της «2η Κούκλα των Χανίων».\”

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της 1ης αυτής συνάντησης των φίλων της Vespa και αμέσως ξεκινούν τις ετοιμασίες για την 2η Βεσποσυνάντηση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook