Η Alisha Smith ήταν μια αξιοσέβαστη δικηγόρος στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης έως ότου ανακαλυφθεί η διπλή ζωή της και απολύθηκε.
Η 36χρονη δικηγόρος το βράδυ μετατρέπονταν σε αφέντρα όπου με μαστίγια, χειροπέδες και όλα τα άλλα απαραίτητα αξεσουάρ χάριζε σεξουαλική ικανοποίηση σε όσους από τους πελάτες της ήθελαν κάτι πιο καυτό.Η νεαρή εμφανιζόταν το βράδυ με το όνομα Alisha Spark και διατηρούσε μάλιστα και λογαριασμό σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία μιλούσε με τους υποψήφιους πελάτες της.

Tο σκάνδαλο έγινε ήρθε στο φως της δημοσιότητάς όταν τουίταρε τον περασμένο μήνα με μια άλλη αφέντρα την Jade Vixen, της  οποίας το πραγματικό όνομα είναι Edythe Maa αναφέρει η εφημερίδα  New York Post.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 36χρονη δικηγόρος είχε αποσπάσει τα εύσημα πρινμια τριετία από τον τότε Γενικό Εισαγγελέα Andrew Cuomo, τώρα Κυβερνήτη της Πολιτείας γιατί ανακάλυψε της φορολογικές απάτες της Bank of America και άλλων οργανισμών με αποτέλεσμα να εισπραχθούν πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.

Η 36χρονη παρά την εργατικότητα της “πιάστηκε στη φάκα” του παραλογισμού της Αμερικανικής γραφειοκρατίας όχι γιατί είχε “διαφορετικές” σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά γιατί έπρεπε εκ των προτέρων να έχει την έγκριση της υπηρεσίας για να μπορεί να εργαστεί!

news247.gr