Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, κάνει την εκπομπή του... πανελλαδικά, μέσω του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της ΕΡΑ. Την Τρίτη (20/9) στις 20:00, συντονιστείτε στη συχνότητα του Δευτέρου προγράμματος (στην Κέρκυρα στους 93,8 MHz και στις συχνότητες του σταθμού σε όλη την Ελλάδα).

Τα παιδιά του Χαμόγελου που μένουν στην Κέρκυρα, στις εγκαταστάσεις της Χαμηλής Μαγουλάδων, μιλούν για τα όνειρά τους, τις προσδοκίες και τη ζωή τους εκεί. Συντονιστής της εκπομπής, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Κώστας Γιαννόπουλος.

Η εκπομπή ηχογραφήθηκε στο ραδιοθάλαμο της ΕΡΑ Κέρκυρας και μεταδόθηκε από την ΕΡΑ Κέρκυρας τον περασμένο Ιούλιο.

Η μετάδοση της εκπομπής πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μεταδόσεων των καλύτερων παραγωγών της πρωτοβουλίας της ΕΡΤ, «ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ» από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ σε όλη τη χώρα. Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα μεταδίδει επιλεγμένες εκπομπές κάθε Τρίτη στις 20:00.

Συντονιστείτε και... κάντε και εσείς τη δική σας εκπομπή, στην ΕΡΑ Κέρκυρας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το σταθμό μας, στα τηλέφωνα 26610 30080 και 26610 44780, ή στείλτε sms (απλή χρέωση) στο 54160, γράφοντας ΚΕΡ, αφήνοντας κενό και στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας με την ένδειξη «ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ».