Δυο ανήλικα αγόρια ηλικίας 16 και 17 χρόνων έπεσαν στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κομοτηνή, έχοντας στην κατοχή τους μικροποσότητα χασίς βάρους 2,2 γραμμαρίων…

Όμως, η έρευνα στο σπίτι του 17χρονου αποκάλυψε και άλλα ναρκωτικά, καθώς και αρχαία νομίσματα που κατείχε παράνομα ο πατέρας του!

Στο σπίτι όπου κατοικεί ο 17χρονος, μαζί με τον 22χρονο αδελφό του και τον 45χρονο πατέρα τους, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,3 γραμμαρίων σε τρεις συσκευασίες, γεγονός που στοιχειοθετεί διακίνηση. Ακόμη, βρήκαν μία πίπα με υπολείμματα κάνναβης και χρησιμοποιημένα αυτοσχέδια τσιγαριλίκια.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα του 45χρονου, όπου βρέθηκαν τέσσερα νομίσματα της Βυζαντινής και ένα της Οθωμανικής εποχής τα οποία εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο seleo.gr, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν διακινούσαν τόσο τα ναρκωτικά, όσο και αρχαία αντικείμενα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook