Στην έμμεση διάψευση σεναρίων, που «δημιουργούν σύγχυση και νευρικότητα στους πολίτες» προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας αναφέρεται πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγ.Βενιζέλος παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής σε δημόσια ανακοίνωσή του το πλαίσιο, μέσα στο οποίο είναι αποφασισμένη να κινηθεί η κυβέρνηση για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012, καθώς και για την άμεση προώθηση και ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Όλες οι ειδικότερες αποφάσεις, οι οποίες κινούνται, ούτως ή άλλως, στο πλαίσιο του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και ισχύει ως νόμος του κράτους, θα ανακοινωθούν μετά και την ολοκλήρωση των επαφών με την τρόικα.

«Στο μεταξύ, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα η ανακύκλωση ή η επεξεργασία σεναρίων, τα οποία δημιουργούν σύγχυση και νευρικότητα στους πολίτες» αναφέρεται, σύμφωνα με το in.gr, στην σχετική ανακοίνωση.