Ανακοίνωση για άμεσες κινητοποιήσεις εξέδωσε ο σύνδεσμος ιδιωτικών υπαλλήλων Χανίων.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

Εργαζόμενε, εργαζόμενη, άνεργε

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι βλέπουν την πόρτα της ανεργίας να ανοίγει μπροστά τους,
την ώρα που οι εργοδότες αξιοποιώντας όλο το νομικό πλαίσιο που τους χάρισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, εφαρμόζουν αλλαγές συμβάσεων, μειώσεις μισθών, εκ περιτροπής εργασία, απλήρωτη δουλειά κ.α., την ίδια ώρα η κυβέρνηση καλεί τους εργαζόμενους να βάλουν ακόμα μια φορά το χέρι στην τσέπη, αξιοποιώντας τα νέα χαράτσια για τα ακίνητα και την έκτακτη εισφορά προκειμένου για ακόμα μία φορά να δώσουν ζεστό χρήμα στις τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο.

Είναι μεγάλο ψέμα ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε μισθούς, συντάξεις και παροχές, όπως και τα προηγούμενα και τα άλλα πριν από αυτά.

Μην ξεχνάμε τα δισεκατομμύρια που δόθηκαν στις τράπεζες, τα εκατομμύρια επιδοτήσεις που δόθηκαν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για να κλείνουν οι εργοδότες τις επιχειρήσεις και να τις μεταφέρουν στα βαλκάνια με μικρότερα κόστη, το αφορολόγητο πετρέλαιο για τους βιομήχανους και το 23% ΦΠΑ για τα τρόφιμα του λαού.

Η Οργανωμένη επίθεση μπορεί να αποκρουστεί μόνο με οργανωμένη αντεπίθεση του λαού.

Με απόφαση που πήρε σήμερα το Δ. Σ., καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τις οικογένειες τους να μην πειθαρχήσουν στα νέα μέτρα. Να έρθουν στο σωματείο και να καταθέσουν σε φωτοτυπία τα μπιλιετάκια από την Εφορία και τη ΔΕΗ ώστε οργανωμένα να επιστραφούν από εκεί που ήρθαν.

Η οργανωμένη άρνηση πληρωμής να γίνει υπόθεση κάθε πρωτοπόρου εργάτη μέσα στο χώρο δουλειάς του, σε κάθε γειτονιά.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:
• ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/09/2011 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
• ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2011 ΣΤΙΣ 10:00π.μ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
• ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ – ΑΓΡΟΤΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook