Το βλέμμα του στο πρωτάθλημα και την δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή με την Ξάνθη στα Πηγάδια έχει στρέψει ο ΟΦΗ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε χορηγήσει στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Πλατανιά δεν έχασε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» από κοντά τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του καθώς βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Ο 53χρονος τεχνικός επέστρεψε την Δευτέρα το πρωί στο Ηράκλειο έχοντας αρκετές σημειώσεις στο μπλοκάκι του για τους Ακρίτες αλλά εκεί που θα επικεντρώσει την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι της Κυριακής είναι στις αδυναμίες που εντόπισε στο συγκρότημα του Μ. Ουζουνίδη ώστε να χτυπήσει πάνω σε αυτές για να μπορέσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ξάνθη.

Επιστροφές εν όψει Ξάνθης

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα εν όψει Ξάνθης η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα και τα νέα από το μέτωπο των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ήταν ευχάριστα.

Οι Μάντζιος και Γεωργίου που είχαν προφυλαχθεί στο φιλικό ματς με τον Πλατανιά λόγω κάποιον ενοχλήσεων που ένιωσαν επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα και το ίδιο συνέβη και με τον Μηνά Πίτσο που μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς είναι και αυτός στη διάθεση του Ν. Αναστόπουλου για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κατάϊ που παρά το γεγονός ότι ακολούθησε και την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα , την Τρίτη όπως δήλωσε και ο ίδιος στο επίσημο σαϊτ της ομάδας θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα αφού οι ενοχλήσεις που είχε στη μέση έχουν εξαφανιστεί : «Είμαι πολύ καλύτερα. Και σήμερα ακολούθησα ατομικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις σχεδόν έχουν εξαφανισθεί. Αύριο θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα».

Την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα. Το πρωί η προπόνηση θα γίνει σε δύο γκρούπ με το πρώτο γκρούπ να προπονείτε στις 9 και το δεύτερο στις 10 και θα αφιερωθεί αποκλειστικά σε ασκήσεις με βάρη. Στο απογευματινό πρόγραμμα όπου θα έχει ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Την Τρίτη η αίτηση ανακοπής

Σε ότι έχει να κάνει με την δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα αδέρφια Βατσινά το νομικό επιτελείο της κρητικής ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει την Τρίτη τελικά την αίτηση ανακοπής κατά της αίτησης κατάσχεσης που έχουν καταθέσει τα αδέρφια Βατσινά στη Σούπερ Λίγκα προσπαθώντας να «μπλοκάρουν» την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά και την χορηγία του Ο.Π.Α.Π.

Τα αποτελέσματα της κίνησης της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και όλοι στην κρητική ομάδα ευελπιστούν ότι θα κερδίσουν ακόμη μια μάχη στην κόντρα τους με τα αδέρφια Βατσινά για να μπορέσουν να προχωρήσουν στην είσπραξη του μεγαλύτερου μέρους των χρημάτων από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π εκχωρώντας σε γνωστή τράπεζα τα χρήματα αυτά για την προείσπραξη τους.

Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι για την ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι δυσοίωνα αφού από αυτά τα χρήματα καλείται ο Νίκος Μαχλάς να τακτοποιήσει ένα σημαντικό μέρος των οφειλών προς τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που είτε έχουν καταθέσει προσφυγή , είτε πρέπει να τους καταβληθούν τα χρήματα τους από την προσφυγή που έχουν κερδίσει κατά της κρητικής ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook