Στον Εργοτέλη μπορεί να υπάρχει η πίκρα για το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά την σωρεία χαμένων ευκαιριών όμως δεν έχουν και πολύ χρόνο για να μείνουν σε αυτό το παιχνίδι καθώς ακολουθεί ακόμη ένα πιο δύσκολο ματς το Σάββατο στο Πακγρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. 
Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Τρίτη το απόγευμα στις 6.30 μ.μ και ο Νίκος Καραγεωργίου φαίνεται ότι καλείται σε ακόμη ένα ματς να βρει την λύση και να καλύψει μια πιθανή απουσία του Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που υπέστη την Πέμπτη τράβηγμα στη γάμπα σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου αλλά το τελικό πόρισμα για το αν θα τον έχει στη διάθεση του ο Ν. Καραγεωργίου αναμένεται να βγει στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής. 
Ο τεχνικός του Εργοτέλη πάντως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή και να υπάρξει ο κίνδυνος υποτροπής στον τραυματισμό του καθώς το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για τον Εργοτέλη και τις υπόλοιπες τέσσερεις αγωνιστικές. 
Σε αντίθεση με τον Λεάλ ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Εγκούτου Ολίσε που είναι σε καλύτερη κατάσταση από το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί στον δικέφαλο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook