Για το προσεχές δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή για τον ΟΦΗ στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη αλλά και για το διάστημα όπου η κρητική ομάδα έμεινε εκτός υποχρεώσεων από το πρωτάθλημα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Ο Σέρβος μέσος του ΟΦΗ για το ματς με την Ξάνθη επισήμανε : «Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα,. Έδειξε και στο ματς με τον Ολυμπιακό ότι έχει γρήγορους παίκτες ικανούς για τα πάντα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς είναι γνωστό ότι σε κάθε αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο αγώνας της Κυριακής. Σίγουρα δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Όταν μια ομάδα -όπως είναι ο ΟΦΗ- όπου κι αν αγωνισθεί έχει στόχο τη νίκη είναι γνωστό ότι θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες. Αυτό που μετράει είναι να πιστεύεις στις ικανότητες σου και να αγωνισθείς με πάθος. Είναι λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη σημασία στη κατάκτηση της νίκης και τις γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι στον ΟΦΗ. Φυσικά εμείς δεν κοιτάζουμε μακριά, αλλά μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για το κατά πόσο τώρα η διακοπή των τριών εβδομάδων ωφέλησε η όχι τον ΟΦΗ ο Κάλαϊτζιτς τόνισε : «Για μας η διακοπή έχει μόνο θετικά οφέλη γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στο τομέα της φυσικής κατάστασης και της τακτικής. Επίσης πιστεύω ότι η διακοπή βοήθησε τους νέους παίκτες που ήλθαν στην ομάδα μας να δουλέψουν μαζί μας και να καταλάβουν τη νοοτροπία που επικρατεί. Νομίζω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Τα αποτελέσματα από τη δουλειά που κάνουμε θα φανούν στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Όπως έχω πει και στο παρελθόν εμείς δεν κοιτάζουμε μακριά, αλλά μόνο στο επόμενο παιχνίδι, όπου σήμερα είναι αποκλειστικά στραμμένη η προσοχή μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook