Ξεπερνώντας τους νεανικούς της φόβους και τα κοινωνικά της «κρατήματα», η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν μίλησε για τη δική της τραυματική εμπειρία με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Κοίταξε τις κάμερες του γαλλικού καναλιού Canal+ και την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τη Δευτέρα το βράδυ, μίλησε για τη δική της, παρ’ ολίγον, τραγική εμπειρία με τον Στρος Καν.

Η όμορφη Γαλλίδα δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν πέρασε μία επίσης δύσκολη στιγμή με τον πρώην δυνατό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν όταν, πηγαίνοντας να του πάρει συνέντευξη, εκείνη ισχυρίζεται ότι κλείδωσε την πόρτα του δωματίου στο οποίο και θα συζητούσαν, αφήνοντας, ευτυχώς τα κλειδιά πάνω στην πόρτα, ενώ λίγο αργότερα άρχισαν να λογομαχούν.

Η Μπανόν βγήκε και μίλησε μόλις 24 ώρες μετά τα όσα είπε για εκείνη και την καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό ο ίδιος ο Στρος Καν.

Ο 62χρονος άνδρας είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως και οι δύο γυναίκες λένε ψέματα.

Θέλοντας με τη σειρά της να βάλει τα πράγματα σε τάξη, η Μπανόν βγήκε δημοσίως και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να φτάσει στη δικαιοσύνη με μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Στρος Καν, τον Ιούλιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προσπάθησε να τη βιάσει 8 χρόνια πριν.

«Για όλα ευθύνεται η επιπολαιότητά μου, την οποία και προσπέρασα τον Φεβρουάριο του 2003, όταν προσπάθησε να με βιάσει, αλλά στάθηκα τυχερή και κάτι τέτοιο δεν συνέβη».

«Δεν είχα μιλήσει μέχρι σήμερα», συνεχίζει η Μπανόν, «διότι βλέποντας το πώς ισοπεδώνομαι σήμερα, σκέφτομαι ότι αν το είχα κάνει τότε, θα ήμουν στα πρόθυρα αυτοκτονίας».

Η Μπανόν συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, Νταβίντ Κουμπί, γράφει η Daily News.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook