Στη σύλληψη 39 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς επιχείρησαν να εισάγουν κινητά τηλέφωνα και φορτιστές στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης στα Διαβατά.

Οι συλληφθέντες, που λειτούργησαν οργανωμένα, εντοπίστηκαν έγκαιρα και απετράπησαν από τις αστυνομικές αρχές.

Τα κινητά τηλέφωνα και οι φορτιστές, όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, προορίζονταν για κρατούμενους που εκτίουν ποινές για διάφορα αδικήματα και είναι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής.

\”Ξεκίνησαν από συγκεκριμένο σύνδεσμο της δυτικής Θεσσαλονίκης και φτάνοντας μπροστά από τις φυλακές, την ώρα του προαυλισμού των κρατουμένων, προσπάθησαν να πετάξουν τις συσκευές στον αύλειο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος\”, συμπλήρωσε.

Σε βάρος των συλληφθέντων, ηλικίας 17 έως 36 ετών, σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας με τις κατά περίσταση κατηγορίες που αφορούν στην \”απόπειρα παράνομης εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε Σωφρονιστικό Κατάστημα\” (δύο συσκευασίες με τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρεις φορτιστές), την κατοχή ενός ξύλινου ροπάλου, την κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών (δύο συσκευασίες κάνναβης 1,9 γραμ.) και τεσσάρων φωτοβολίδων ναυτικού τύπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook