Μπορεί η πλευρά Βατσινά να έχει βάλει σε μεγάλους μπελάδες την ΠΑΕ ΟΦΗ σε ότι έχει να κάνει με την εκταμίευση της πρώτης δόσης από τα τηλεοπτικά δικαιώματα όμως ο Ο.Π.Α.Π στην πιο κρίσιμα χρονική στιγμή δίνει οικονομική ανάσα στην κρητική ομάδα.

Οι συζητήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ με την εταιρία για την ολοκλήρωση της τριετούς συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών που θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ 1.200.000 ευρώ (400.000 ευρώ τον χρόνο) συνεχίστηκαν και την Τρίτη αλλά δεν ολοκληρώθηκαν και οι υπογραφές μετατέθηκαν για την Τετάρτη όπου ο ΟΦΗ πέρα από αυτή την συμφωνία θα λάβει ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο πριμ που έπρεπε να είχε πάρει εδώ και δύο χρόνια για την σεζόν 2009-2010 όπου η κρητική ομάδα είχε αναδειχθεί πρώτη σε εισιτήρια στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για την συγκεκριμένη αγωνιστική χρονιά.

Με αυτά τα χρήματα ο ΟΦΗ αναμένεται να βάλει τέλος στην απειλή των 38.000 ευρώ από τον Γιόβαν Κοστόφσκι αλλά και να μπορέσει να ρυθμίσει και κάποιες άλλες ετεροχρονισμένες οφειλές από προσφυγές που δεν έχουν πληρωθεί στον χρόνο που έπρεπε για να μην υπάρξει ανάλογο πρόβλημα στη συνέχεια όπως με τον Σκοπιανό για τις περιπτώσεις του Μάουρερ και του Σφακιανάκη.

Δεν πήρε την πρώτη δόση των τηλεοπτικών λόγω Βατσινά

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα με την είσπραξη της πρώτης δόσης από τα τηλεοπτικά δικαιώματα η είσπραξη των χρημάτων δεν μπόρεσε να γίνει την Τρίτη όπου δόθηκε η πρώτη δόση σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκα , και ο απλούστατος λόγος είναι ότι υπάρχει η δικαστική διαμάχη με τους αδερφούς Βατσινά που με την κίνηση τους και την επιστολή τους στην Σούπερ Λίγκα έχουν «μπλοκάρει» έστω και προς το παρόν την πρώτη δόση που ήταν να λάβει την Τρίτη η κρητική ΠΑΕ.

Εάν την Πέμπτη το πρωί στις 12 η ΠΑΕ ΟΦΗ δικαιωθεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου στην αίτηση ανακοπής που έχει κάνει κατά της κίνησης των αδερφών Βατσινά τότε υπάρχει δέσμευση από την Σούπερ Λίγκα ότι τα χρήματα της πρώτης δόσης από τα τηλεοπτικά την Παρασκευή θα βρίσκονται στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ. Και μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 330.000 ευρώ που θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στην κρητική ΠΑΕ σε ένα κρίσιμο σημείο.

Δήλωσε παρών και ο Κατάι

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα και τα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη τα νέα ήταν ευχάριστα την Τρίτη από το μέτωπο των τραυματιών καθώς τόσο ο Πίτσος όσο και ο Αλεξάντερ Κατάι μετά από αρκετές μέρες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Μ. Ουζουνίδη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα με τους παίκτες του ΟΦΗ το πρωί να κάνουν ασκήσεις με βάρη για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και το απόγευμα να κάνουν ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής με το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος να αφιερώνεται σε δίτερμα με περιοριστικούς όρους..

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την Ξάνθη θα συνεχιστεί με απογευματινές προπονήσεις (5.30 μ.μ) μέχρι και την Παρασκευή όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση καθώς το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου για την Αθήνα και από εκεί θα πετάξει για Καβάλα και ακολούθως οδικός θα μεταβεί στην Ξάνθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook