Δύο είναι τα στοιχεία τα οποία προσπαθεί να διορθώσει ο Νίκος Καραγεωργίου στην ομάδα του στα πλαίσια της προετοιμασίας για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο. 
Στόχος λοιπόν είναι η μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά διαστήματα του Εργοτέλη μέσα στον αγώνα αλλά πάνω απ΄όλα η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων που δημιουργεί η κρητική ομάδα μέσα στο παιχνίδι. 
Ο Εργοτέλης έδειξε μεγάλο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι στο ματς με την ΑΕΚ και αυτό του στοίχισε καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερος από την «Ένωση» έφυγε με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ χωρίς να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. 
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Τρίτη το απόγευμα με τον Νίκο Καραγεωργίου να βλέπει για ακόμη μια φορά τους Λεάλ και Ολίσε να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο έχουν μηδαμινές πιθανότητες για να προλάβουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. 
Στην προπόνηση της Τρίτης δεν πήρε μέρος και ο Κλαούντιο Νταντόμο που έχει προσβληθεί από ίωση. Νέα προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook