Η Δέσποινα Βανδή ζήτησε συγνώμη από το κοινό που βρέθηκε Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο που εμφανίζεται. Λίγες ώρες μετά μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Γιατί μπήκε η Βανδή στο νοσοκομείο;

Η Δέσποινα Βανδή από το πρωί της Παρασκευής δεν αισθανόταν καλά. Αρχικά η ίδια πίστευε ότι είχε απλά κρυώσει. Όταν βγήκε στη σκηνή του Vox ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και αναγκάστηκε να κόψει μέρος του προγράμματός της. Στη συνέχεια, στενή της συνεργάτιδα τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστείων για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Εντύπωση έκανε ο επαγγελματισμός της Δέσποινας Βανδή που δήλωσε στη σκηνή οτι θα λιποθυμήσει, αλλά παρέμεινε όσο μπορούσε.

 Οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο διέγνωσαν βρογχοπνευμονία κα είπαν πως πρέπει να νοσηλευτεί αμέσως ώστε να της χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση.

 Η Πέγκυ Ζήνα αντικατέστησε την Βανδή το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, καθώς τραγουδά στην Ιερά Οδό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο VOX και τα δυο μαγαζιά επικοινωνούν εσωτερικά. Σύμφωνα με τον γιατρό κ. Αδαμίδη, η Δέσποινα Βανδή θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 περίπου μέρες, ενώ έχει ήδη αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα.

Στο πλευρό της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης και οι στενοί της φίλοι. Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται με ορούς, αλλά είναι πολύ συνεργάσιμη ασθενής και θα χρειαστεί 10 μέρες νοσηλείας.

 www.fimes.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook