Να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, έστω και αν βρίσκεται μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις, θέλει σήμερα ο ΟΦΗ (6μ.μ ΕΤ3) που υποδέχεται τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα καθώς οι απουσίες των Μπερτίν, Κιάσσου, Βεζυρίδη, Κάλαϊτζιτς και Τάντιτς τον αναγκάζουν να βρει λύσεις όσον αφορά στην βασική ενδεκάδα.

Έτσι ο τεχνικός του ΟΦΗ θα βάλει τον Κασμερίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο δεξιά και τον Γαλανόπουλο αριστερά. Πίτσος στο κέντρο της άμυνας με έναν εκ των Χαριτωνίδη και Γεωργίου. Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσικογιάννης με τον Ζορμπά, ενώ αν ο τελευταίος μείνει στον πάγκο, τότε τη θέση του θα πάρει ο Βερόν. Πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτή ο Ρούσεφ και στην επίθεση, δεξιά ο Αγρίτης, αριστερά ο Γιακούμπου και στην κορυφή θα βρίσκεται ένας εκ των Καμπάνταη και Βλόνταρτσικ.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό είναι οι εξής : Κασμερίδης, Ξενοδόχωφ, Μπούρμπος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Καμπάνταης, Γιακούμπου, Παπουλής, Μπουλούτ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Κατσικογιάννης, Ζαχαράκης, Ρούσεφ και Γαλανόπουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook