Σε μια εποχή, έντονων οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών, για την Ελλάδα, με την κρίση να έχει επηρεάσει όλο το φάσμα του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, δεν παύουν να υπάρχουν και μεμονωμένες περιπτώσεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας που αποσκοπούν στην κοινωνική προσφορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γενναιόδωρη πράξη του επιχειρηματία Πετράκη Εμμανουήλ, ο οποίος σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το σωματείο του Α.Ο. Ασή Γωνιάς και κατ’ επέκταση την νεολαία και την κοινωνική ζωή του τόπου καταγωγής του (Ασή Γωνιά), προχώρησε πρόσφατα στην δωρεά ενός σύγχρονου VAN, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του σωματείου (αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ασή Γωνιάς, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, θέλοντας να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ασή Γωνιάς ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία Πετράκη Εμμανουήλ του Γεωργίου (Πετρογιώργη) με καταγωγή από την Ασή Γωνιά, ο οποίος δώρισε ένα σύγχρονο mini-bus για τις ανάγκες τις ομάδας μας. Το σωματείο μας του εύχεται ολόψυχα οικογενειακή υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook