Ο πατέρας του  εκπαιδευτή σκύλων πυροβόλησε το ένα από τα 3 ζωντανά σκυλιά! Όσο η Αστυνομία απαντούσε πως δεν είναι αρμοδιότητα της να κυνηγά αδέσποτα, αγνοώντας την εισαγγελική εντολή για κατάσχεση των 3 ζωντανών σκυλιών στο χωριό Σίβας της Κρήτης και ο αντιδήμαρχος καθησύχαζε ότι τα 3 αυτά αγρίμια ανήκουν στον πατέρα του ψυχασθενή δράστη και δεν χρειάζονται…φροντίδα, το κακό δεν άργησε να γίνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του adespoto.gr, ο πατέρας Σ. χθες το βράδυ (Τρίτη)  ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ το ένα από τα 3 ζωντανά – νεκρά σκυλιά, λέγοντας πως δεν έχει καμία όρεξη να του φάει κανένα πρόβατο, το γέρικο αυτό σκυλί! Ο πυροβολισμός του άτυχου ζώου, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, έγινε αφού το σκυλί τόλμησε να πλησιάσει το κοπάδι του βοσκού και πατέρα του ψυχασθενή \’\’εκπαιδευτή σκύλων\”  στο χώρο του οποίου βρέθηκαν 30 βασανισμένα, νεκρά σκυλιά…

Όπως κάθε βοσκός στην Κρήτη έτσι και ο πατέρας Σ. επιλέγει την εύκολη και απλή λύση ξεφορτώματος ενός ανεπιθύμητου σκύλου: να τον πυροβολήσει, παρότι η ΜΚΟ \’\’Ζωφόρος\’\’ μετά την εισαγγελική εντολή έχει δηλώσει ικανή να πάρει υπό τη φροντίδα της και τα 3 σκυλιά!!!

Ο πατέρας Σ. όμως, ο πατέρας που ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ για τα αίσχη του γιού του στο \’\’εκπαιδευτήριο σκύλων\’\’ του, με το όνομα Η Κορφή, όχι μόνο πυροβόλησε το ένα σκυλί του αλλά και δηλώνει πως δεν δίνει τα άλλα 2 σκυλιά στην φιλοζωική οργάνωση, καθώς τα θέλει για φύλακες!!!

Σήμερα, η αρμόδια γεωπόνος του Δήμου Φαιστού, μαζί με αστυνομική συνοδεία, αναμένεται να πάει στο σημείο που ζουν τα δύο σκυλιά, τα οποία θυμίζουμε ότι δεν πλησιάζουν τους ανθρώπους και βρίσκονται σε εξαιρετικά τραγική κατάσταση, ώστε να χρησιμοποιήσουν νάρκωση για να τα πιάσουν και να τα παραδώσουν στην ΜΚΟ Ζωφόρο.

 

 Adespoto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook