Οι πρώτες που θα πιουν τον καφέ τους το μεσημέρι παρέα με την  Ελένη Μενεγάκη θα είναι, σύμφωνα με το yupi,  η Ζέτα Μακρυπούλια κι η Έλενα Παπαρίζου.

Η 41χρονη παρουσιάστρια ξεκινά κι επίσημα να σερβίρει τον καφέ της μεσημέρι από τις 3 Οκτωβρίου και όπως πολλοί είχαν προβλέψει θα υπερέχει σε ηχηρά ονόματα καλεσμένων έναντι των ανταγωνιστριών της σε Alter και Star.

Η πρεμιέρα αναμένεται να είναι άκρως λαμπερή, καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια απασχόλησε πολύ τα εξώφυλλα των περιοδικών από τις διακοπές της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, και όλοι λένε τώρα πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

\"Μαρκυπούλια

Επιπλέον, η Έλενα Παπαρίζου ξάφνιασε τους πάντες με τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, ενώ η ίδια δεν έχει σπάσει ακόμα τη σιωπή της, επιλέγοντας να αποσυρθεί στη Σουηδία. Τώρα, θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση- μέχρι στιγμής έχει δώσει μία  συνέντευξη σε Σουηδό δημοσιογράφο και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου- και όλοι αναμένουν μία δήλωσή της για τη ζωή της ως εργένισσα πλέον, ενώ φήμες τη θέλουν να συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με τον Αντώνη Ρέμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook