«Η Δούκισσα είναι το κορίτσι μου και δεν της χαλάω ποτέ χατίρι!» δηλώνει ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος κάνει ποδαρικό στην ανανεωμένη εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & stars» απόψε στις 20:00 το βράδυ στο MTV.

Μιλώντας, αρχικά για την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη και την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μαζί με την Ρούλα Κορομηλά, ο Χρήστος δήλωσε: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις μαζί σου φίλους σου που σε αγαπούν και χάρηκα που ήρθαν στην πρεμιέρα να με δουν». Και κάπψως έτσι, σιγά σιγά, ξεκίνησαν και οι αποκαλύψεις: «Η Δούκισσα είναι το κορίτσι μου. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ να μιλάω για τη σχέση μου δημόσια», εξομολογήθηκε, «,ε ναι λοιπόν, έχω κι εγώ ένα κορίτσι, είμαι καλά και χαίρομαι με αυτό. Θέλω όμως να προβάλω τη δουλειά μου και τίποτα άλλο. Ωστόσο, αφού έφτασε η στιγμή να μας βρουν στο σπίτι που ήμασταν παρέα, δεν μπορούσα να το αρνηθώ. Ναι έχω ένα κορίτσι!», επανέλαβε ο τραγουδιστής.

\"http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/SEPTEMBRIOS/21-09/resized/xolidis_h_633_451.JPG\"Όσο για το τι κάνει τη Δούκισσα μοναδική, είπε: «Είναι από μόνη της μοναδική έχει πολλά μικρά πράγματα μαζί. Μου αρέσει η αθωότητα και η ταπεινότητα και το ότι ταυτόχρονα είναι γυναίκα», και αποκάλυψε ότι το φλερτ είχε ξεκινήσει πριν το “Just the 2 of us”.
 
Για το ενδεχόμενο του γάμου, δήλωσε: «Ο γάμος δεν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι κάτι που δεν θα το σκεφτώ. Θα το κάνω μια κι έξω. Θα ξυπνήσω μια μέρα και θα πω «το θέλω». Είμαι άνθρωπος των μεγάλων αποφάσεων.»

\"http://www.prevezain.gr/wp-content/uploads/2011/09/xolidisnomikou16.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook