Η 33χρονη Καρολίνα Μαρκόνι από την Βενεζουέλα αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην περίφημη «ροζ» λίστα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφού το όνομά της ενεπλάκη τις τελευταίες ώρες στο σκάνδαλο των sex parties που διοργάνωνε ο 75χρονος Ιταλός πρωθυπουργός στα σπίτια του στη Ρώμη, το Μιλάνο και τη Σαρδηνία.

Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ιταλού Πρωθυπουργού με τον Ναπολιτάνο επιχειρηματία Τζιανπάολο Ταραντίνι (ο άνθρωπος που φέρεται να διαχειριζόταν το δίκτυο που τροφοδοτούσε με call girls τα εν λόγω πάρτι) προκαλώντας σκάνδαλο στη γειτονική χώρα. «Έχω μιλήσει με την Καρολίνα Μαρκόνι και μου είπε ότι θα ήταν ευχαρίστησή της (να συμμετάσχει στο πάρτι).  Έρχεται από το Λονδίνο» λέει σε ένα από τα αποσπάσματα ο Ταραντίνι, συνεχίζοντας: «Υπάρχει ακόμα μια φίλη μου που μένει στο Λονδίνο, πολύ όμορφη και νέα, 21 ετών».

Σύμφωνα με αυτές τις συνομιλίες, ο Ταραντίνι ξόδεψε περισσότερες από 80.000 λίρες (περίπου 95.000 ευρώ) μέσα σε περίπου εννιά μήνες, για να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια γυναικών που έφταναν από το Λονδίνο στην Ιταλία, αποκλειστικά για τα πάρτι του Μπερλουσκόνι. Ακόμη, πλήρωνε πολυτελή αυτοκίνητα και σοφέρ για να μεταφέρουν τα κορίτσια στα ξενοδοχεία τους, τα οποία ήταν πάντα υπερπολυτελή. Για κάθε πάρτι, οι γυναίκες φαίνεται πως έπαιρναν μεγάλα χρηματικά ποσά (περισσότερες από 1000 λίρες) και πανάκριβα δώρα, όπως κοσμήματα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα περνούσαν το βράδυ μαζί με τον Καβαλιέρε.

Βέβαια, η προσωπική συναναστροφή με τον Μπερλουσκόνι είχε πιθανότατα κι άλλα «πλεονεκτήματα» για τα κορίτσια: η Καρολίνα Μαρκόνι έχει συμμετάσχει σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα καναλιών που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι, διεκδικώντας μια θέση στην ιταλική showbiz.

\"http://i37.abimg.gr/mp/mperloyskoni_1958060_b.jpg\"

\"http://www.yupi.gr/data/photos/b819a4de1595d145b0c76133e119a91f.jpg\" 

\"http://retardmedia.com/uploads/2007/10/Karolina-Marconi-1(06).jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook