Γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας έδωσε τέλος στη ζωή του «βουτώντας» από το μπαλκόνι του γραφείου του στο κενό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, προκαλώντας σοκ στο χώρο των media, καθώς η διαφημιστική εταιρεία του Μιχάλη Κριάδη, είναι από τις πλέον γνωστές ενώ συνεργάζεται στενά με την Audio Visual. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους, ο 45χρονος άνδρας επέλεξε να βάλει με αυτό τον άγριο τρόπο τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις οκτώ σήμερα το πρωί. Ο Μιχάλης Κριάδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας με την επωνυμία Vitaμin, επι της οδού Πάρνωνος στο Μαρούσι, πέρασε την κεντρική είσοδο και χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν κατευθύνθηκε στο γραφείο του.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν οκτώ και τέταρτο όταν, αποφασίζει να πραγματοποιήσει μια ιδέα που πιθανότατα στριφογύριζε εδώ και καιρό στο μυαλό του. Ανοίγει το παράθυρο και βουτά στο κενό. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Διερχόμενοι πολίτες που είδαν τον 45χρονο να κείτεται νεκρός ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αυτό που πλέον ψάχνουν οι αρχές, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είναι αν ο αυτόχειρας, έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αν δεχόταν απειλές ή η αφόρητη πίεση λόγω της οικονομικής κρίσης τον έσπρωξαν στη βουτιά στο κενό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook